Adres

Ookmeerweg 263h 1069MX Amsterdam

Telefoonnummer

06-25258270

Zorgdiensten

Persoonlijke Verzorging of Vepleging

Bij Persoonlijke verzorging kunt u denken aan o.a, hulp bij alledaagse handelingen zoals opstaan, douchen, aankleden, eten en drinken, naar het toilet gaan, medicatie aanreiken.

Bij Verpleging bij u thuis kunt u denken aan o.a, hulp bij het gebruik van medicijnen per injectie, wondverzorging of beademing en overige verpleeg technische handelingen.

Heeft u bijvoorbeeld ondersteuning nodig bij het in - en uit bed gaan? Is er wat extra hulp gewenst bij het aan- en uitkleden? Gaat het douchen wat moeizamer? Wat uw specifieke behoefte ook is, wij zorgen ervoor dat Persoonlijke Verzorging of Verpleging bij u thuis niet alleen perfect afgestemd wordt op u, maar ook op uw manier van leven.

Individuele Begleiding

Bij individuele Begleiding kunt u denken aan o.a, hulp met het aanbrengen van dagstructuur, het opstellen van een boodschappenlijst, helpen met het bereiden van maaltijden of begeleiding bij uw bezoek aan uw arts. Maar ook hulp bij praktische zaken zoals administratie, geldbeheer, post afhandelen en meer.
Individuele begleiding is gericht op het bevorderen , het behouden of het compenseren van uw zelfredzaamheid, dan wel uw participatie in de samenleving. Zonder deze ondersteuning zou het zelfstandig en thuis wonen niet (meer) mogelijk zijn.

Huishoudelijke hulp

Bij huishoudelijke hulp kunt u denken aan o,a, ramen lappen, stofzuigen, opruimen, boodschappen doen en het verschonen van bedden. Het huishouden kan een behoorlijk zware taak zijn en een schoon en leefbaar huis maakt een veilig thuis. Iedereen kan in zijn of haar leven tijdelijk of voor langere tijd een beroep moeten doen op extra ondersteuning. Bijvoorbeeld door lichamelijke of geestelijke problemen, wij nemen u de zorg uit handen en regellen een betrouwbare en huishoudelijke hulp voor u.